Köpis hallussa siis. Lauantai-iltana olin tärinäkone ja kävelin hermostuneena edestakas niin että Joella meni hermot. En saanu edes viinipulloa tuhottua. Huolestuttavaa. Aamulla ajettiin kentälle vasta kasin aikaan, koska kelasin että check-in menee automaatilla yhtä nopeesti kuin ennenkin. Vaan eihän mulla oo aikasemmin ollu jatkolentoja, joiden takia ei onnannukaan. Näytti ikävästi siltä, että mun täytyis asettua jonon jatkoksi, mutta kyselin sitten ohi kävellessäni SAS:n lipunmyyntitiskin myyjältä mikä mättää ja se teki koko chekkauksen siinä. Wuhuu. Käytiin Mikan kanssa röökillä, vaihdoin rahaa ja sitten turvatarkastukseen, josta myös Joe pääsi läpi toiselle puolelle hyvästelemään, koska mulla on koneksuuneja. Kun lopulta ikuisuudelta tuntuneen odottelun jälkeen pääsin koneeseen, se lähti puolisen tuntia myöhässä. Teknisiä ongelmia. Loistoaloitus reissulle.

Selvisin Nørreportille itsekseni, ja sieltä käveltiin kaupan kautta Janinan ja Alexin kämpille. Käytiin mm. Rådhuspladsenilla kuuntelemassa Global Day of Prayer -tapahtuman rukouksia ja ottamassa tyhmiä kuvia sekä nauttimassa ilmaset kaakaot Kahvilassa. Viinit ja Smirnoffit kainaloon ja takas kämpille. Oli superhauskaa taas vaihteeks, vaikka aloinkin kännipäissäni stressata ja ikävöidä sen asteisesti, että tuli jopa vähän negisfiilis.

Kaupunki on ollut epätavallisen ja epäilyttävän hiljainen molemmat päivät. Vasta eilen tajuttiin, että perkele nythän on helluntai eli kaikki kaupat on kiinni sekä sunnuntaina että maanantaina. No, parempi niin, ettei ihan älyttömiä summia kuluteta. Tänään ollaan aika kiltisti maattu vaakatasossa, jos nyt reissua pizzabuffetille ja jätskille ei lasketa. Näin ehkä elämäni parhaan leffan, Adams Æbler, aivan huippu. Oon puhunu Joen kanssa useempaakin otteeseen, ja sovittiin että tullaan yhessä tänne vielä tänä vuonna. Islannin reissu vaikka siihen samaan syssyyn. Tosin sitten jäis Dubai väliin. Mietitään.

Huomenna siis saadaan se varsinainen seikkailu käyntiin. Vielä ei oo lauantain tasoset tärinät päällä, mutta eiköhän aamuun mennessä sekin korjaannu. Palataan.

620513.jpg