Haapuku tuli perjantaina postissa, kaksi viikkoa etuajassa <3 Se on taydellinen. Istuu kuin hansikas joka paikasta muualta paitsi rinnan kohdalta, vaikka en antanut yhtaan tarkkaa mittaa vaan tilasin kokotaulukon mukaan. Laahus on painava ja pitka, mutta ainakin sopii pienet korot alle. Upeaa ompelutyota. Vahan ryppyinen tietysti, mutta se korjataan ammattilaisen avulla myohemmin samoin kuin tarvittavat korjaukset. IHANA <3

Lufthansa menee lakkoon tana yona, kestaa ainakin viikon. Jos mina en paase taalta kotiin neljan viikon paasta, koska saksalaiset tahtovat lisaa liksaa, voin vannoa, etta joku karsii. Todennakoisesti Joe.

Tassa alkaa loppu lahestya. Toita on jaljella enaa reilu viikko. Paasen viimeisena paivana kolmelta, ja sitten aletaan meidan roadtrip. Aikataulu nayttaa talta:

6.-.8.8. Cleveland, Ohio

8.-12.8. Chicago, Illinois (oikeestaan leiriydytaan Indianan puolelle jarven rannalle, mutta sijainti on niin lahella Chicagoa, etta pistetaan nyt nain - nelja yota taalla siis, joko kaikki teltassa tai sitten yksi tai kaksi hotellissa Chicagossa)

12.-14.8. Indianapolis, Indiana (Joen serkku muutti tanne ihan askettain, joten kaydaan sanomassa hyvastit)

14.-15.8. Nashville, Tennessee (hyva stoppi matkalla seuraavaan kohteeseen)

15.-17.8. Asheville, North Carolina (Joen aidin synttareita viettamaan, taalla tavataan siis loppuperhe)

Paluumatkalla saatetaan viela pysahtya jossakin yhdeksi yoksi, ettei tule ihan jarkyttava ajomatka.

Ainiin ja 22.8., viimeisena paivana ja yona ennen paluuta, kohteena on aina yhta maaginen New York, New York.