Päätin vähän tekohengittää tätäkin blogia, vaikka reissutyyli ja etenkin -tiheys ovat lapsen saannin myötä muuttuneet merkittävästi. Reppureissuja ei enää siis tehdä ainakaan ihan samaan malliin. Tällä hetkellä tiedossa ei ole mitään kummempaa reissua ennen ensi kesää, mutta luonnollisesti olen matkakuumeen kourissa suunnitellut tuonkin seikkailun lähes varaamiskuntoon. Siitä enemmän myöhemmin.

Tähän väliin ajattelin postata julkaisematta jääneet Irlannin (9/2009) ja Islannin (6/2010) pikakeikat. Pahoittelen, että tuon Amerikan roadtripin päivittäminen jäi noin tylysti kesken, mutta sitä en kyllä jaksa enää 2,5 vuoden viiveellä tuoda ajan tasalle. Sen verran voin paljastaa, että Chicagosta etenimme tosiaan Indianapolisiin (ja se urheilutapahtuma oli baseballia, jota en vielä tuolloin osannut arvostaa lajin ansaitsemalla tavalla - nyt tiedän toisin), josta muistaakseni jatkoimme Nashvillen (TS) kautta Ashvilleen (NC), josta kruisailimme kotia kohti.

Blogi tulee siis tästä eteenpäin painottumaan enemmän lapsiperheen matkailuun - ihan luonnollinen siirtymä omasta mielestäni, onhan meille tulossa toinen pojankoltiainen parin kuukauden sisään. Asumme vielä toistaiseksi tällä uudella mantereella, ja koska perheeni on tulossa Suomesta vierailulle vielä ennen paluumuuttoamme takaisin Helsingin seutuville, postaan varmasti juttuja heidänkin kanssaan koettavista retkistä. Irlanti kuitenkin vuorossa seuraavaksi.